Spesialister i programvare for beregning og måling av gjennomstrømning

Som et uavhengig selskap er Swinton Technology den ledende leverandøren i verden av kontrollsystemer for gjennomstrømningsmåling av olje og gass, og betjener både nye og tidligere utbygde prosjekter. Våre entusiastiske og engasjerte medarbeidere leverer egenskaper som ofte overgår kundenes forventninger, vi integrerer godt utprøvde med nye teknologier for å imøtekomme prosjektenes behov på best mulig måte.

Tradisjonelle datasystemer for gjennomstrømningsmåling

Avgiftsmessig og ikke-avgiftsmessig bruk av databasert gjennomstrømningsteknologi. Swinton Technology er eksperter i systemdesign, utvikling og integrering. Swinton Technology er et produktuavhengig selskap med tanke på gjennomstrømningsberegning og står derfor fritt til å integrere den teknologien som er best for din løsning. Swinton Technology har enestående erfaring innenfor integrering av mange bransjeledende datamaskiner.

DCS-integrert gjennomstrømningsberegning

MeterSuite™, utviklet i samarbeid med Honeywell, er en krysning mellom  firmware og erfaren programutvikling, integrert i en robust og godt utprøvd industrikontrollplattform – Honeywell’s Experion Process Knowledge System (PKS).
MeterSuite™ gir deg det beste fra to verdener:
Fra Honeywell: den avanserte teknologien, funksjonene og støtten du kan forvente fra en ledende DCS-leverandør med enorm erfaring innenfor industriell automatisering og kontroll. Fra Swinton Technology: den ledende kraften innen utvikling av kontrollsystemer til gjennomstrømningsberegning, med ingeniører som har jobbet med skatte-/tollmessig gjennomstrømningsmåling i over 20 år.

Prosjektledelse og ingeniørvitenskap

Med et samlet erfaringsgrunnlag innenfor målesystemer på over 300 år, tilbyr prosjektgruppen vår en enestående kunnskapsbase ved levering av nøkkelferdige systemer for måling, overvåking, rapportering og kontroll. Hvert prosjekt koordineres av en erfaren prosjektleder som skaper fokuset for alle tekniske og kommersielle aktiviteter i selskapet.

Måleovervåkingsprogramvare

Swinton Technology’s TruST utnytter de siste årenes enorme fremskritt innen IT og Internett-baserte verktøyer for å levere et veldig kraftig og fleksibelt standard grafisk brukergrensesnitt (GUI) til alle enheter med enten serie- eller TCP/IP-tilkobling. GUI muliggjør detaljert, men samtidig enkel og tydelig visning, som gir operatøren et praktisk overblikk over målesystemet. Programvaren leveres komplett med alle relevante industrifunksjoner, inkludert alarmer, rapporter, trendanalyse og datainnhenting i sanntid.

Systemløsninger og prosjekter

I hvilken grad et prosjekt lykkes avhenger av teamets ønske om og stolthet ved å levere

DP-målediagnostikk

Prognosis er en unik teknologi som anerkjennes i stadig økende grad på verdensbasis og i industrien, og som gir feilmålingsalarmer i sanntid samt nøyaktighetsforsikring for målesystemer av differensialtrykk.
Fordelene med Prognosis:
• Reduserer eksponering forårsaket av feilmålinger i høy grad
• Gir betydelig lavere vedlikeholdskostnader for DP-målesystemer
• Eliminerer behovet for dyre alternativer til DP-målere

Installasjon og klargjøring

Omfattende installasjons- og klargjøringstjenester sikrer rask oppstart av Swinton Technology-systemer, med en ekspert tilgjengelig. Swinton Technology er på sitt beste når det gjelder service ute på anlegget. Vår tilnærming er å minimere tid i feltet, og i tråd med denne filosofien har vi utviklet maskinvare som tilrettelegger for rask systemimplementering ved anlegget og reduserer både prosjektkostnader og -risiko. Alle ingeniører har minimum ti års erfaring med systemene. Swinton Technology jobber for totalkvalitet, og har et kvalitetssikringssystem som oppfyller kravene i ISO 9001:2008.

Kundesupport og tjenester

Swinton Technology tilbyr et utvalg av verdifulle støttetjenester for måledatasystemer. Supporttjenestene våre er fleksible, og lar kunden bestemme hvilket nivå av support de ønsker. Alternativene går fra servicekontor i "kontortiden", til total og omfattende vedlikeholdsdekning. Vi jobber for å tilby ettersalgssupport av høyeste klasse for våre systemer, gjennom et omfattende kundesupport-program. Swinton Technology tilbyr også opplæring og kurs, som arrangeres slik det passer kunden, enten i våre egne undervisningslokaler, eller hos kunden (inkludert kontorlokaler om nødvendig). Vår omfattende beholdning av flowmaskiner og simuleringsutstyr internt, lar oss skreddersy kursene til spesifikke prosjektkrav, og gir kundene veiledning i systemet de etterhvert skal operere, vedlikeholde eller styre "hands on".

Standard klasseromsundervisning er også tilgjengelig.

Internasjonal tilstedeværelse

Swinton Technology har hatt stabil vekst siden oppstarten i 2001, og har i dag kontorer og agenter verden rundt for å følge opp vår globale installasjonsbase. Våre hovedfasiliteter ligger i Malton og Grangemouth i
Storbritannia, Kuala Lumpur i Malaysia, og Manama Dubai, UAE.

Industrirelaterte produkter

For å sikre at målesystemene måler nøyaktig over tid, er det nødvendig å kalibrere med jevne mellomrom. For å tilrettelegge for dette har Swinton Technology utviklet spesialutstyr for databaserte målesimuleringer. Simulatorer, forforsterkere, mobile prover-sett og sammenkoblingsenheter er tilgjengelige fra Swinton Technology for å sikre stabile målinger over tid.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

E-post: enquires@swintontechnology.com

Tlf: +44 (0)1653 698844 Faks: +44 (0)1653 605679