Specialisten in oplossingen voor debietberekening en meetsoftware

Een onafhankelijke organisatie, Swinton Technology is de grootste, wereldwijde leverancier van oplossingen en diensten op het gebied van controlesystemen voor olie- en gasdebietmetingen voor zowel Greenfield- als Brownfield-projecten. Onze enthousiaste en betrokken medewerkers zijn breed inzetbaar, waarbij ze vaak de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Zij combineren bewezen en nieuwe technologieën om zo een oplossing te bieden die naadloos aansluit op de vereisten van het project.

Traditionele debietberekeningsystemen

Fiscale en niet-fiscale toepassingen die gebruikmaken van computertechnologieën voor debietmeting. Swinton Technology is een expert op het gebied van systeemontwerp, -ontwikkeling en -integratie. Swinton Technology is een productonafhankelijke organisatie als het gaat om computertechnologieën voor debietmeting. Dit houdt in dat wij vrij zijn de technologie te kiezen en te integreren die het beste bij de oplossing past. Swinton Technology heeft een ongeëvenaarde ervaring in het integreren van vele toonaangevende computers in de markt.

DCS-geïntegreerde debietberekening

MeterSuite™ is ontwikkeld in samenwerking met Honeywell en bestaat uit een combinatie van geavanceerde firmware en ervaring op het gebied van applicatieontwikkeling, geïntegreerd met een duurzaam en bewezen industrieel controleplatform:Honeywell’s Experion Process Knowledge System (PKS).
MeterSuite™ biedt u het beste uit twee werelden:
Van Honeywell: de geavanceerde technologie, functionaliteiten en ondersteuning die je mag verwachten van een vooraanstaande DCS-leverancier met uitgebreide ervaring in de industriële automatisering en besturing. Van Swinton Technology: koploper in het ontwikkelen van controlesystemen voor debietmeting met technici met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van meetinstallaties die de olie- en gasdoorvoer (custody transfer) bewaken.

Projectmanagement en systeemontwikkeling

Met een gezamenlijke ervaring in meetsystemen van meer dan 300 jaar, bezitten onze projectgroepen een ongeëvenaarde kennis op het gebied van gebruiksklare meetcontrole-, rapportage- en controlesystemen. Elk project wordt gecoördineerd door een zeer ervaren projectmanager die centraal staat bij alle technische en commerciële activiteiten binnen de organisatie.

Beheersoftware voor metingen

Swinton Technology’s TruST maakt gebruik van de enorme voorsprong op het gebied van informatietechnologie en internet-tools van de afgelopen jaren en biedt een zeer krachtige en flexibele standaard grafische gebruikersinterface (GUI) voor elk apparaat met l een seriële of TCP/IP-verbinding. De GUI zorgt voor een gedetailleerde en toch eenvoudige weergave, waardoor de operator duidelijk inzicht heeft in de meetresultaten. De software wordt compleet geleverd met de relevante functionaliteiten waaronder alarmen, rapportages, grafieken en realtime informatie

Systeemoplossingen en projecten

Het succes van een project wordt bepaald door het enthousiasme en de wil om te presteren van het team

Testen Differentiële drukmeting

Prognosis is een unieke technologie die wereldwijd steeds meer erkenning in de markt krijgt. Prognosis registreert realtime foutmetingen en garandeert de accuraatheid van differentiële drukmetingsystemen.
De voordelen van Prognosis:
• Verlaagt aanzienlijk de invloed van foutmetingen
• Zorgt voor significante reductie in onderhoudskosten van uw differentiële drukmetingsysteem
• Geen dure alternatieven voor differentiële drukmeters nodig

Installatie en inbedrijfstelling

Uitgebreide installatie- en inbedrijfstellingservice en directe toegang tot een expert voor ondersteuning garanderen dat u snel aan de slag kunt met de Swinton Technology-systemen. Swinton Technology blinkt uit in service op locatie. Onze filosofie is dat wij de tijd op locatie tot een minimum willen beperken en in overeenstemming hiermee hebben we hardware-producten ontwikkeld die een snelle implementatie van het systeem mogelijk maken en daarnaast zowel de projectkosten als het risico beperken. Alle technici hebben minimaal 10 jaar ervaring. Swinton Technology levert volledige kwaliteit en hanteert een kwaliteitsbeheersysteem conform ISO 9001:2008.

Klantenservice en ondersteuning

Swinton Technology biedt een veelheid aan waardevolle diensten die de computersystemen voor debietmeting ondersteunen. Onze dienstverlening is flexibel, zodat onze klanten precies die dienstverlening krijgen die zij nodig hebben. De diverse opties variëren van een helpdesk tijdens kantooruren tot uitgebreid en volledig onderhoud. Middels onze uitgebreide klantenservice bieden wij u het hoogste niveau aftersales-service voor onze systemen. Swinton Technology biedt ook trainingen op maat, die voldoen aan de behoeften van de klant. Deze trainingen kunnen zowel op locatie (inclusief off-shore locaties indien nodig) als op ons kantoor worden georganiseerd. Ons grote aantal trainingscomputers dat wij in huis hebben, maakt het mogelijk om trainingen op maat aan te bieden die voldoen aan de wensen en vereisten van een specifiek project. Zo krijgt de klant een duidelijke, praktische training van het systeem dat hij uiteindelijk zelf zal gebruiken, onderhouden of beheren.

Daarnaast bieden wij ook klassikale standaardcursussen aan.

Internationale markt

Sinds de oprichting in 2001 heeft Swinton Technology een gestage groei laten zien. Vandaag de dag heeft de organisatiekantoren en agentschappen over de hele wereld ter aanvulling op onze wereldwijd gevestigde basis. . Onze belangrijkste operationele vestigingen bevinden zich in Malton en Grangemouth in Groot-Brittannië, in

Kuala Lumpur in Maleisië en Manama Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

Gerelateerde producten

Om er zeker van te zijn dat de computersystemen voor debietmeting voortdurend accuraat en in overeenstemming met de productspecificaties meten, is het noodzakelijk de systemen regelmatig te kalibreren. Hiervoor heeft Swinton Technology een kit met specifieke computersimulatie-meetinstrumenten ontwikkeld. Simulators, voorversterkers, mobiele meetinstrumenten en verbindingsunits worden door Swinton Technology geleverd, zodat uw meetsystemen altijd effectief presteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tel: +44 (0)1653 698844 Fax: +44 (0)1653 605679